miercuri, 20 mai 2009

Improvizatie

Nu am simplificat peisajul, desi mi-am propus. E greu si complicat si nu mai fac deloc eforturi sa ma asez impotriva valului. Merg pe el...cat m-o purta si pana unde. Chiar departe de-ar fi, gasesc eu ceva de facut si pe acolo pe unde ajung. Ca insipiratie am...si energie idem. Am irosit zadarnic timp si nervi cautand sa ies din cate ceva, in loc sa imi vad de ale mele si sa imi gasesc niste preocupari interesante, un caine de plimbat, un hamster de crescut...
Improvizez...imi place sa o fac si ma instruiesc in sensul asta. Am inceput un curs. Improvizatia este o arma alba cu care contraatac destinul...Suna grav... Voci potrivnice mi-ar putea reprosa ca fug sau ca ma ascund de mine, de altii sau de ceva anume. Ei bine...nu. E chiar invers: ma regasesc...intr-un fel de nebunie care ma cuprinde in fiecare miercuri seara. Am gasit un loc in care ma simt bine, ma simt eu si ma desprind de realitate, simtind mai mult decat oriunde viata cum palpita. E ciudat ...pentru ca acest loc mi se pare mai real decat oricare altul si cand ma intorc la ceea ce consider in mod normal a fi realitate...ma simt ca intr-un film in care fac figuratie.
De obicei imi place sa impart lucrurile frumoase cu oamenii alaturi de care ma simt bine, asa ca merg cu el...cel despre care povesteam undeva pe aici ca ma amuza si care si-a platit greseala de a fi fost pulist. Imi plac oamenii cu simtul umorului- le-as putea ierta multe. Imi plac discutiile scaparatoare - as petrece o viata experimentandu-le.
Imi place actrita pe care am cunoscut-o aici...cu nume de personaj dintr-un foarte drag mie serial cehoslovac. Arabela are un inel fermecat si transforma incaperea aia mica si goala intr-un univers al posibilitatilor. Libertate si puterea de a fi sincer... Pe prima o simt la a doua am ceva mai mult de lucrat...insa cred ca am pornit pe drumul cel bun.
Sunt cateva amanunte care inca ma mai intristeaza aici, in viata mea...dar sunt atatea lucruri frumoase pe care raul m-a invatat sa le experimentez incat nu pot spune ca regret ceva din tot ce-a fost.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu